Brandz

Gör glasen personliga

Gör glasen personliga

Graverade presenter – glas, smycken och mycket mer

När man ska ge bort en present är det viktigt att det är en personlig gåva som är genomtänkt och omtänksam, oavsett om det gäller bröllopspresent, doppresent, fars- eller mors dag-present, eller en födelsedagspresent. På exempelvis gravyrbutiken.se hittar du ett brett utbud av exklusiva presenter för alla tillfällen som alla går att göra personliga genom vacker gravyr.

presentförpackning till graverade smycken och glasNågot av det mest populära när det kommer till graverade presenter är just graverade glas. De kommer i alla möjliga former och användningsområden som till exempel vinglas, champagneglas, whiskeyglas, ölglas, kaffeglas eller vanliga dricksglas. Det bästa med att köpa graverade presenter här är att du kan få vanlig gravyrtext, bröllopsgravyr och mycket mer, till och med fotogravyr. Ett ölglas eller whiskeyglas passar perfekt som fars dag-present och du kan välja att gravera in din pappas namn, eller varför inte skriva något i stil med ”Världens bästa pappa”. Du väljer själv precis hur det ska se ut.

Förutom graverade glas finns det vackra namnsmycken som passar utmärkt som bröllopspresent eller till kära mor på mors dag. Här hittar ni bra exempel på det. Välj vilket smycke du tycker är finast och gravera in din mammas namn, eller kanske bara texten ”mamma” och kanske ett hjärta. Valmöjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränser.

Är det istället kanske ett dop som nalkas så finns här mängder av olika doppresenter med gravyr, vad sägs som till exempel en vacker sparbössa i form av en gullig nalle där man kan gravera in barnets namn och dopdatum. Eller varför inte ett fotoalbum med gravyr där barnets föräldrar kan spara foton under barnets uppväxt? Ett minne för livet.

Vad du än söker och vilket tillfälle det än är så hittar du garanterat en present med gravyr här. Vårt bästa tips är att ge bort graverade glas, det går alltid hem och är mycket personligt och uppskattas alltid av den som får ta emot det. Och det bästa är att det faktiskt är roligt att sätta en personlig prägel på sina presenter och visa sin uppskattning gentemot andra.

Här får du dessutom alltid en säker leverans med kort leverans tid och varorna är hav hög kvalitet till låga priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *