Brandz

Tips när du ska shoppa väskor online

Tips när du ska shoppa väskor online

Ser man till utbudet som finns på nätet idag så kan man se hur en markant ökning skett under bara ett fåtal år. Fler och fler företag erbjuder sina produkter via internet och man gör detta till ett betydligt rimligare pris än vad som är möjligt att som konsument få i en vanlig – fysisk – affär.

Det här har då det kommer till kläder länge ansetts som lite av ett problem – man har förvisso kunnat hitta de kläder som man velat ha, men då man väl klickat på köp-knappen och fått de plagg man fastnat för levererade till sin dörr så har man upptäckt att de antingen inte passar eller att de håller en dålig kvalitet.

Det här problemet har gjort att den stora ökning som man förutspådde då det handlade om att köpa kläder online har avstannat lite. Privatpersoner har helt enkelt upplevt att jobbet som följer med på köpet – returer, ångerrätt och fraktkostnader – har varit för jobbiga i förhållande till den enkelhet som finns i att köpa online.

Recension av 99 väskor

Det finns dock några produkter som inte ställer lika höga krav på exempelvis passform som kläder i form av jeans, tröjor och klänningar gör och ett typisk sådan gäller väskor. Billiga väskor kan man köpa online utan att man behöver oroa sig för att de passar; genom bilderna ser man på ett ungefär hur stora de är och hur de ser ut i mönster, form och färg.

Det här området är alltså inte lika känsligt som då det kommer till kläder och det är också av den anledningen som man kan se att det där skett en ökning gällande handeln över internet.

Fler och fler aktörer söker sig till marknaden och erbjuder billiga väskor online och ett exempel på en nykomling inom området heter 99väskor.se och det var också från den sidan som vi beställde produkter och vi gjorde detta med frågan – är det säkert att köpa billiga väskor på nätet?

Svaret på den här frågan blev ett rungande ja och avgörande till denna positiva recension sammanställer vi nedan i några punkter.

• Navigering och utbud. 99väskor.se har en lättnavigerad sida där man kan snurra på väskorna och där man verkligen kan se hur storlek och färgnyanser ser ut. Det var lätt att beställa ifrån och informationen kring frakt och eventuella returer var glasklar. Utbudet var bra och varierande där allt ifrån lite tuffare väskor med tryck – Che Guevara, Bob Marley, dödskallar – rymdes med mer stram design för affärskvinnor. Ryggsäckar, plånböcker och vanliga tygväskor fanns också. Bra!
• Leverans. Inom tre dagar har det paket vi beställt anlänt och det tycker vi är mer än rimligt.
• Priset. 99 väskor har ett tydligt mål i att erbjuda konsumenterna billiga väskor online och ska således vara ett alternativ som passar alla. Här har man verkligen lyckats. De väskor som finns i sortimentet har samtliga – i jämförelse med konkurrenter – humana priser som passar även den tunnaste plånboken. Detta utan att för den saken skull vara tråkiga eller intetsägande.

Upplevelsen att handla väskor över nätet var alltså tudelat positiv och enligt vår bedömning så har 99 väskor alla chanser att bli en sida dit vi återkommer även i framtiden. Man ska nämligen veta att sidan är ganska ny och att man av den anledningen skulle kunna misstänka att en del barnsjukdomar skulle förekomma. Här fanns det dock inga som helst problem utan allting fungerade mer än tillfredsställande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *