Brandz

Jämför pris innan köp

Jämför pris innan köp

Vad vill du betala för en Satisfyer pro 2 next generation? 199 kr – eller 799 kr…. Att det är värt att jämföra priser på de flesta konsumentprodukter, innan köp, vet nog de flesta. Att skillnaden skulle vara flera hundra procent är det nog däremot få som förväntar sig.

Prisjämförelse på Satisfyer pro 2 next generation

Dildolistan är en recensions- och prisjämförelsesajt som testar, recenserar och utvärderar olika produkter från denna marknad. Detta för att tydligare kunna guida sina besökare till ett rätt köpbeslut. En av de produkter som de testat och recenserat är Satisfyer pro 2 next generation. Dessutom presenteras en prisjämförelse från en rad olika E-butiker.

  • Billigast 200 – 300 kr
    De butiker som erbjuder lägst pris säljer Satisfyer pro 2 next generation för mellan 200 kr och 300 kr. Det är ungefär hälften av butikerna som ligger inom detta spann.
  • Dyrare 400 – 800
    Resterande (ca hälften) säljer produkten för ett pris mellan 400 kr och 800 kr. Den butik som tar högst pris säljer den för 799 kr.

Men…

Att det är så stor prisskillnad kan ha flera orsaker. Exempelvis presenteras inte att vissa av de dyraste butikerna säljer produkten till betydligt lägre REA-pris. Butiken som har ett ordinariepris på 799 kr säljer exempelvis produkten mycket ofta för 329 kr. Detta på grund av REA. Som konsument kan det alltså löna sig att inte bara se på det presenterade priset på Dildolistan utan även att besöka de olika butikerna för att där kunna jämföra olika alternativ. Den butik som presenteras som billigast – behöver inte nödvändigtvis vara billigast.

En annan punkt att ta hänsyn till är eventuell fraktkostnad. Många E-butiker tar ut en fraktavgift upp till en viss summa. Även om fraktavgiften sällan är mer än 49 kr så bör det räknas med i totalpriset.

Bli medlem och spara mer

Ännu ett sätt att kunna köpa Satisfyer pro 2 next generation till ett lägre pris är att bli medlem hos flera olika E-butiker som säljer intimprodukter. Dessa skickar ut nyhetsbrev, kampanjer och reklam om reor som därmed kan utnyttjas. Dessutom har flera av dessa butiker poängsystem som gör att trogna kunder kan få produkter/rabatter tillbaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *