Brandz

Joyful giftcard – ett sätt att visa uppskattning

Joyful giftcard – ett sätt att visa uppskattning

 Joyful giftcard – ett sätt att visa uppskattning

Att ge gåvor till varandra är otroligt viktigt då det är ett sätt att visa uppskattning. För företag kan detta användas för att locka till sig kunder, men framförallt för att tacka existerande kunder för att de valt ens service. Därför startades företaget Joyful Giftcard: ett företag som specialiserar sig på så kallade gåvokort. Tjänsten innebär att köparen kan ge bort ett kort till andra som innehåller ett brett sortiment av produkter. På så sätt är mottagaren i kontroll av vilken gåva de önskar. Detta är ett smart sätt att ge bort gåvor, då det kan anpassas efter mottagarens egna behov: något som ofta uppskattas. För avsändaren av korten innebär detta tidsbesparing, eftersom ingen tid behöver läggas på att fundera ut vilken gåva som passar sig bäst. Dessutom behöver avsändaren inte oroa sig för att gåvan är fel då mottagaren själv är i kontroll.

Utbudet gåvokort har, tillsammans med upplevelsekort, blivit en allt vanligare företeelse. I och med den ökade efterfrågan på gåvokort har även sortimentet kunnat förbättras. Det som för några år sedan var ett ganska begränsat urval produkter, har nu kommit att inkludera allt ifrån tekniska prylar till heminredning samt upplevelser. För den som är intresserad av Joyful gåvokort finns vidare information via denna sida.

Innehållet av Joyful Giftcards

Det finns olika typer av gåvokort inom företaget Joyful Giftcards. Det som skiljer dem åt är valören, det vill säga den summa pengar som mottagaren kan använda för att köpa en produkt. För tillfället är dessa valörer 220 kronor eller 360 kronor, men snart kommer fler valörer finnas tillgängligt. I gåvokortet ges tillgång till över 200 produkter som alla är av hög standard. Produkterna skiljer sig från varandra och är för enkelhetens skull indelade i nio olika kategorier. Dessutom erbjuds just nu en extra gåva tillhörande varje gåvokort, så att mottagaren får två gåvor i ett paket. 

Fördelar med Joyful giftcards

Som nämnt är det otroligt smidigt att använda sig utav joyful-giftcard.se, då det är en gåva som ger mottagaren möjlighet att själv styra över typen av gåva. Med andra ord, kan fördelarna summeras som:

  1. Enkel administration
  2. En gåva som passar alla
  3. Stor valmöjlighet för mottagaren
  4. Möjlighet att skänka till välgörenhet istället för köp av produkt

Gåvokorten från Joyful Giftcards administreras enkelt då de skickas ut på post genom postnord: en tillförlitlig posttjänst i Sverige. Tack vare det stora sortimentet av produkter och tjänster i gåvokortet så är det stor chans att varje mottagare hittar det som passar en bäst. Som nämnt styr mottagaren själv över valet av gåva, vilket gör att gåvan blir mer betydelsefull och väl anpassad till personliga preferenser. Slutligen så ges mottagaren möjlighet att donera en summa pengar till välgörenhet om det föredras över att köpa en produkt. Med andra ord är valmöjligheterna oändliga vilket gör denna typ av gåva otroligt flexibel. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *