Brandz

Investera i en bra värmeborste – få Hollywoodsvallet du drömt om

Investera i en bra värmeborste – få Hollywoodsvallet du drömt om

Trött på att slita ut håret med plattång? Trots att du använder värmeskyddande produkter är det svårt att undvika att hårets toppar slits av den höga värme som plattänger innebär. Som tur är finns det nya innovationer som värmeborste. Värmeborste är en produkt som påminner om en vanlig hårborste, men det är kopplad till ett eluttag och blir varm. När du borstar igenom håret torkas det samtidigt med hjälp av värmen. Du kan genom din värmeborste enkelt få till raka längder, voluminösa lockar och svepande sidoluggar.

För dig som tidigare avskytt att behöva lägga tiden på att först torka håret och sedan platta det, kommer älska värmeborsten. Du sparar mycket tid eftersom du enkelt borstar igenom håret samtidigt som du skapar ordning på frisset. Dessutom får du flera produkter i en och samma; hårfön (även om borsten inte blåser torkar även blött hår tack vare värmen), hårborste, locktång och plattång. Beroende på hur du vrider och håller borsten kan du enkelt få fram stora och gungiga lockar men även raka längder med volym. Aldrig mer tråkigt, platt och livlöst hår med andra ord!

Vilken värmeborste är bäst?

Det finns ju inte bara en värmeborste utan mängder av alternativ. Hur vet du vilken som är bäst? Vi har kollat igenom de mest populära borstarna just nu för att ge dig några alternativ.

  • HH Simonsen Volume Hot Styler värmeborste.
    Den här borsten påminner om en vanlig rundborste och den är otroligt bekväm i handen. Du skapar enkelt glansiga och silkesmjuka lockar i ett enda svep. Den här värmeborsten har dessutom integrerat infrarött ljus, vilket värmer upp håret på ett jämnare sätt utan att skada det i onödan.
  • Babyliss Shape & Smooth värmeborste.
    Detta alternativ är billigare och perfekt för dig som vill testa hur det är att använda värmeborstar. Borsten levereras med två olika borsthuvuden, vilket är perfekt när du vill skapa variation mellan stora och mindre lockar.
  • GHD Glide värmeborste.
    Vill du hitta rätt produkt direkt bör du investera i den här värmeborsten från GHD. De ligger ständigt i framkant gällande stylingprodukter till håret. Värmeborsten är utformad med en maxtemperatur på 185 grader, detta för att inte skada håret med för höga temperaturer. Borsthuvudet är utvecklat med speciella joner som ser till att håret blir helt frisslöst och istället otroligt glansigt och lent. Dessutom går det otroligt snabbt att torka, locka och platta håret.

Välj din värmeborste utifrån användningsområde. Vill du ha stora Hollywoodlockar bör du satsa på ett större borsthuvud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *