Brandz

iPhone8 plus – en spännande telefon från Apple

iPhone8 plus – en spännande telefon från Apple

Det amerikanska dator- och elektronikföretaget Apple är välbekant för de flesta i dagens samhälle. Deras produkter med det välbekanta äpplet med ett bett i har nog de flesta människor sett på någon produkt.

Historien om Apple

Apple Inc grundades år 1976 av tre män: Steve Jobs, Steve Wozniak samt Ronald Wayne. De tillverkade persondatorer och var faktiskt en av de första med att tillverka persondatorer med grafiskt användargränssnitt samt datormus. Men under 1980-talet ökade konkurrensen och marknadsandelen för Apple krympte. Så är det dock inte idag. År 2018 börsnoterades Apple till helt makalösa en biljon amerikanska dollar. Det var faktiskt det första börsnoterade amerikanska företaget som uppnådde denna siffra.

Designen på Apples produkter tilltalar många människor. De anses vara väldigt stilrena, eleganta men ändå påkostade. Faktum är att chefsdesignern hos Apple har vunnit flera olika priser för sin design och produktinnovation. De mest framgångsrikaste produkterna som Apple tagit fram är persondatorn Macintosh, mp3-spelaren iPod, mobiltelefonen iPhone, surfplattan iPad samt operativsystemet Mac OS X. iPhone står för cirka 65 procent av de totala intäkterna hos Apple.

Fördelar med iPhone 8 plus

iPhone8 plus har en del spännande nyheter och fördelar jämfört med sina föregångare. Flera recensenter menar att den är en förbättrad version av Apples tidigare plusversioner. iPhone8 plus erbjuder bland annat trådlös laddning, vilket har flera olika fördelar i sig. Telefonen har också glas på hela baksidan, vilket många tycker ser kraftfullt och lyxigt ut. Kameran i iPhone8 plus är också en förbättrad version. Den är nämligen en dubbelkamera på 12 megapixlar. Detta gör att man kan ha olika fokus på bakgrunden. Den ger också en bättre fotografering överlag, oavsett motiv, bakgrund och ljus. Bland annat är porträttläget både bättre och snabbare i denna modell. Detta innebär att det är både ljusare och snabbare på att identifiera det du vill fotografera, men iPhone8 plus har även en funktion som kallas för Portrait Lighting.

Iphone8 plus kan också justera vitbalansen automatiskt efter belysningen hos omgivningen, och du kan också använda ett läge där du helt enkelt kan ta bort bakgrunden helt i dina bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *