Brandz

Boozta självförtroendet med snygga underkläder

Boozta självförtroendet med snygga underkläder

Har du någonsin tänkt på att ditt självförtroende påverkats beroende på hur du klätt dig? Kläder som man känner sig bekväm och snygg i kan nämligen ha den effekten och det finns anledning att börja redan under intill. Med snygga och sexiga underkläder kan självförtroendet landa på topp. Om du inte tror på effekten bör du prova – det ligger faktiskt mycket sanning i det, även om det inte direkt är forskningsbaserat.

Att känna sig fin ger bättre självförtroende

Visst ska man tillåta sig att gå runt i mjukisbyxor och med håret i en boll på huvudet ibland men lika väl bör man piffa till sig ibland – för sin egen skull. När man bär kläder som sitter bekvämt och som man dessutom tycker är fina kommer man att känna sig väldigt fin!

Har du hittat den perfekta outfiten till en fest men sätter på dig ett par gamla urtvättade underkläder finns risk att känslan inte blir densamma. Börja därför redan underifrån och utrusta dig med ett par snygga, vackra eller sexiga underkläder för att behålla känslan av att känna dig riktigt snygg.

Vad räknas som sexiga underkläder?

Så, vad räknas egentligen som sexiga underkläder? Det finns delade meningar kring den frågan men självklart bestämmer man själv vad man vill bära och inte – det är ju hela poängen med det här experimentet. Men kanske är det dags att prova något nått? Kanske är det dags att byta ut åtminstone några av bomullstrosorna mot några par i vacker spets och kanske satsa på en BH med push up istället för en sport-BH?

Man behöver såklart inte byta ut hela sin underklädesgarderob till sexiga underkläder men det är både roligt och spännande att experimentera kring nya modeller för att se vad man gillar och trivs i. Det man väljer, det väljer man för sin egen skull och inte för någon annans – och det är här självförtroendet kommer in i bilden. Det är bara du själv som vet vilka underkläder du bär och när du själv känner dig nöjd, glad, bekväm och inte minst snygg, kommer det synas på hela dig!

Sexiga underkläder finns i dom flesta klädbutiker och behöver inte sticka ut märkvärdigt mycket. Några saker som gör underkläder lite mer sexiga är:

  • Spets
  • Utmanande detaljer
  • Strass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *