Brandz

Tarotguiderna.com – en sida om spådom och andlighet

Tarotguiderna.com – en sida om spådom och andlighet

Tarotguiderna.com – en sida om spådom och andlighet

Medial vägledning, olika metoder för spådom och andra andliga ting är något som intresserar många. Vissa är själva aktiva siare och andra har ett nyfunnet intresse. För den som gärna vill lära sig mer finns tarotgiuderna.com – en hemsida som förmedlar lättläst och spännande information inom olika områden. Kanske kan du lära dig något helt nytt eller bara njuta av intressant läsning om sådant du redan känner till.

Lättläst innehåll

Tarotguiderna.com innehåller lättlästa texter inom flera olika områden. Man kan lära sig det mesta om dom populära tarotkorten och dess historia men också mycket annan information på ämnet, till exempel hur en läggning går till och vilka olika kortlekar som finns. Man kan även läsa mer om vad ett medium är och vilka olika metoder dom använder sig av när dom tar kontakt med andra sidan för att förmedla olika typer av budskap. Samtliga texter är upplagda på ett bra sätt och lämpar sig både för experter och nybörjare som är sugna på en spännande och lärorik lässtund.

Olika former av spådom

Ett annat stort ämne på tarotguiderna.com är spådomar, som har en helt egen sida. Här presenteras olika sätt att spå, bland annat genom tarotkort men även med hjälp av pendel, kiromanti, kristallskådning och astrologi. Varje enskild del förklaras ingående och man hittar tips kring hur man kan göra om man själv skulle vilja lära sig att spå på ett eller annat vis. För den med ett nyfunnet intresse kan alltså lära sig grunderna av vad dom olika metoderna går ut på. Kanske hittar man en speciell favorit eller så tycker man att allt känns lika spännande.

Presentation av kända medium

På sidan hittar man även utförliga presentationer av ett flertal kända medium, hur det kommer sig att dom hittat sin mediala förmåga och mycket annat. Bland annat hittar man mycket om Vivi Linde och Terry Evans, båda kända från TV-program som handlar om medialitet. Här finns också en rad andra medium att läsa om och kanske kan man även här hitta en personlig favorit.

Tarotguiderna.com innefattar även en blogg där man presenterar hur man hittar medium i olika städer. Perfekt för den som inte nöjer sig med bara läsning utan känner sig manad att ta steget att gå på en seans eller personlig sittning för att få kontakt med andra sidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *